zaterdag 21 mei 2011

Lien Van de Kelder op de cover van mannenblad? @ Vlaamse Madammen


Cover fotoshoot in mannenblad wenkt voor Lien Van de Kelder!

Jarenlang was de Vlaamse actrice Lien Van De Kelder – beter bekend als Sofie uit de ‘één’-serie ‘Thuis’ – de vrouw die mannen natte dromen bezorgde en waarvan vele Vlaamse stoere binken hoopten, dat Lien ooit bloot zou poseren voor het glamourblad Pl@yboy.

Maar de Vlaamse zangeres met Spaanse roots Belle Perez (Neerpelt, 29 januari 1976), lijkt de actrice serieus bij te benen.

Op de Nederlandse website van Pl@yboy, wordt namelijk een peiling gehouden om aan de weet te komen, welke vrouw de lezers absoluut eens uit de kleren willen zien gaan.

Aangezien het om een Nederlandse website gaat, mag het geen verrassing heten dat Nederlandse vrouwen de rangschikking aanvoeren.

Van alle Vlaamse vrouwen moet Lien Van de Kelder (26) als eerste een aanbod krijgen voor een naaktreportage in het blootblad .

Dat blijkt uit een tussenstand op een website van Playboy , waar bezoekers bekende Nederlandse of Vlaamse vrouwen kunnen voordragen voor een sexy fotoshoot. De winnares van de verkiezing zal een aanbod krijgen om haar borsten naakt te tonen aan heel België en Nederland.

Belgische Babe Lien Van de Kelder won eerder al de categorie 'Wie zou u uit de kleren willen zien gaan?' in Humo 's Pop Poll.

Ook Véronique De Kock is voorgedragen, net als haar VT4-collega Hanne Troonbeeckx, Sabine Hagedoren, Belle Perez, Sophie Dewaele, Linda Mertens van Milk Inc en Andrea Croonenberghs.

Belgische schone Lien Van de Kelder ging ook al voor Vlaanderen vakantieland swingen op het ritme van de salsa in Cuba.

Nu gaat ze op zoek naar de andere troeven van Havana: rum, sigaren èn een stevige brok literatuur.

Havana is de hoofdstad van Cuba en staat niet alleen symbool voor de zwoele salsa.
Lien Van de Kelder proeft er van het goede leven en passeert langs oude gebouwen en monumenten.






vrijdag 20 mei 2011

Kim Gevaert zwanger @ Vlaamse Madammen


Kim Gevaert is voor het eerst sinds bekend werd dat ze zwanger is in het openbaar verschenen.

Kim Gevaert woonde een persconferentie bij van haar sponsor Omega.

De zwangere ex-atlete telt de dagen af.

Eind augustus verwacht Kim Gevaert, samen met haar vriend Djeke, haar eerste kindje.

















donderdag 5 mei 2011

Sabine Appelmans de nachtproef 'Eeuwige Roem' @ Vlaamse Madammen


Eeuwige roem is voorbij voor Marnicq Bervoets (foto). De voormalige vicewereldkampioen motorcross verloor gisteren de nachtproef tegen Sabine Appelmans.

'Als tennisster is haar balgevoel nu eenmaal meer ontwikkeld en durfde ze meer risico te nemen', zegt de motorcrosser over Sabine Appelmans.

Marnicq Bervoets voelde de bui al een tijdje hangen. 'In de aflevering van gisteren heb ik nog een paar punten kunnen pakken, maar niet voldoende. Als je onderaan in het klassement start, is het moeilijk om terug te komen.'

Wel trots is Bervoets op de duikproef, waarin de kandidaten meters diep naar sleutels moesten duiken. 'Ik eindigde toen tweede, na Ulla. Achteraf ben ik geschrokken van mezelf. Die winnersmentaliteit zit er nog altijd in.'