maandag 1 september 2014

Jess Donckers gezicht lingerie collectie Madonna Villa Vanthilt @ Vlaamse Madammen


Jess Donckers lingeriemodel voor Madonna in Villa Vanthilt.

Vlaams mannequin Jess Donckers wordt lingeriemodel voor Madonna en licht in avant-première, een tipje van de sluier op bij Marcel Vanthilt.

Vlaams tv-presentatrice en model Jess Donckers (28) wordt vijf jaar lang het lingeriegezicht voor de lijn 'Madonna Nude 1979' in Europa. Donckers presenteert op de gamezender Gunk TV van haar partner Frank Molnar en stond eerder dit jaar naakt op de cover van Playboy.

En dat is dus ook de Amerikaanse vedette Madonna niet ontgaan. "Zij zocht een grote, slanke blondine met een goed stel borsten, karakter én pit en is bij mij uitgekomen", zegt Belgische Babe Jess Donckers in Het Laatste Nieuws. "Dit is niet zomaar iets, dit is gróóts." En of Donckers aan de beschrijving van 'Madge' beantwoord, met haar 1m77, haar 56 kg en haar 80C-cup!

Frank De Mulder zal eind deze maand de sexy lingerie foto's maken voor de campagne. Vanaf september is de lingeriecollectie te verkrijgen in de winkel.

Tongen met idool Madge?
Jess Donckers is al sinds ze een klein meisje was fan van Madonna. Ze vindt het dan ook een hele eer om voor haar idool te mogen werken. En ze kijkt zelfs al verder dan de komende vijf jaar.

"Wie weet wat er nog allemaal uit de bus komt straks? Figureren in één van haar videoclips? Of haar kussen, zoals Britney Spears ooit gedaan heeft? Voor Madonna wil ik best wel even lesbisch worden"

Jess Donckers' Madonna Nude shoot nu maandag in het Antwerpse

Je kan er niet naast zien, Jess Donckers, televisiepresentratice, naaktmodel en fotomodel wordt het gezicht van Madonna's lingerielijn Madonna Nude. Heel de wereld, waaronder het Britse The Sun, Paris Hilton, celebrityblogger Perez Hilton, enzovoort hebben er ondertussen over geschreven en aanstaande maandag is het eindelijk zover.

Op een toplocatie in het Antwerpse zal de photoshoot gedaan worden door Frank De Mulder en zal Jess zich in de meest verleidelijke houdingen kronkelen.

Jess Donckers: 'Stilletjesaan bereiken we het hoogtepunt, namelijk de fotoshoot. Ik ben er zelf helemaal klaar voor en kijk er echt naar uit. Ik ben razend benieuwd naar het eindresultaat en vooral onder de indruk van hele gebeuren. Ik zal er alvast voor zorgen dat ik een waardige ambassadrice ben voor Madonna’s Madonna Nude lingerielijn.'

Na maandenlange onderhandelingen en voorbereidingen is het eindelijk zover. Maandag 23 augustus 2010 wordt Madonna-dag want dan zal de veel besproken collectie van Madonna Nude 1979 op foto vastgelegd worden met als enige echte ambassadrice Jess Donckers.

Jess Donckers, tv-presentratice bij GUNKtv, zal de nieuwe lingeriecollectie van Madonna vertegenwoordigen. De nieuwe lingeriecollectie van Madonna zal zich niet beperken tot het overzeese Amerika, maar doet ook Europa aan. Bij ons wordt Jess Donckers, bekend als tv-presentatrice het gezicht van de collectie. Hiermee vertegenwoordigt ze Madonna Nude, zoals de collectie zal heten, voor tenminste de komende vijf jaar.

Deze beslissing werd na maandenlange onderhandelingen genomen, waarin Jess als beste kandidate uit de bus kwam. 'Ik was als klein meisje al een grote fan van Madonna, dus het is een hele eer om haar lingerielijn te mogen vertegenwoordigen', vertelt Jess Donckers enthousiast.

'De collectie heeft alles: ze is supersexy, stijlvol en speels tegelijk en is geschikt om zowel met als zonder kleren over heen te dragen. Er is veel oog voor afwerking en er zijn veel leuke accessoires, het is echt prachtig afgewerkt.'

De fotoshoot voor de eerste collectie van Madonna Nude vindt nu in augustus plaats. De collectie zal vanaf september verkrijgbaar zijn en belooft nu al een echte knaller te worden.

De Belgische Jess Donckers is uitverkoren om het gezicht te zijn van Madonna's lingerielijn.

Sexy Jess stond niet lang geleden model voor Playboy. 'Het is moeilijk te vatten wat me allemaal overkomt', zegt de Belgische schone in Shownieuws. 'Ik voel me vereerd.'

'De lingerie is sensueel maar draagbaar', vervolgt ze. 'Het is bruikbaar voor iedereen.' Of de Queen of Pop zelf bij de fotoshoot van het sexy ondergoed aanwezig gaat zijn, kon Jess niet zeggen.

Het Kursaal en de Krush Club verwachten schoon volk op de enige officiële Playboyparty in ons land. Belgische playmates, bekende Vlamingen en originele Nederlandse bunnies maken hun opwachting op de rode loper.

Een nationale primeur krijg je niet zomaar. Kevin Beirens en Jan Mortelmans, de drijvende krachten achter La Nuit Event, trokken in februari hun stoute schoenen aan en contacteerden Playboy in Nederland. Zij wilden de enigen Playboy-party op Belgische bodem organiseren in Oostende.

Zeven maanden later is het zover. Samen met het Gentse Fast Forward Events wordt de rode loper gerold aan het Kursaal en de Krush Club voor de enige officiële Playboyparty in ons land. 'We zijn best fier op deze prestatie', vertelt Kevin Beirens. 'Uiteindelijk is dit allemaal begonnen met het simpele idee om een thema-avond in de Krush Club te organiseren.'

Maar de toestemming verkrijgen liep niet van een leien dakje. 'Ik zocht een contactadres in een Playboy, stuurde een mail en hoopte op een positief antwoord', aldus Beirens. 'Aanvankelijk was men niet bijzonder enthousiast over het voorstel.

Maar toen we persoonlijk naar Amsterdam afreisden, konden we Playboy toch overtuigen door onze ervaring in het organiseren van bijvoorbeeld het dancefestival Ostend Beach en andere parties. Meer nog, de party moest plots nog groter zijn dan gepland en dus werd gekozen voor de Krush Club én de erehal van het Kursaal als locatie.'

Er wordt zaterdag veel schoon volk verwacht in Oostende. Playboy nodigde alle Belgische playmates uit en er zakken Playboybunnies uit Nederland af naar het Kursaal. Er zullen zaterdag ook heel wat bekende Vlamingen te gast zijn in het Kursaal.

'Zoë Van Gastel, Alizée Poulicek, Betty, Jess Donckers en wellicht ook Tania Dexters zijn enkele van de Vlaamse babes die zeker komen feesten in het Kursaal. De dj's van dienst zijn: Matt Styles, Daniel Bovie & Roy Rox, TLP, Ya'Mo, Moonflower, Nicolaz', zegt Jan Mortelmans.

Jess Donckers (2 april 1982) is een model en presentatrice op Gunktv. Zij is gehuwd met Frank Molnar. Zij poseerde naakt voor Playboy Magazine in februari 2010.

Welke Vlaamse babe gaat bloot voor Playboy? Het was de grote vraag een aantal weken. Verschillende grote namen circuleerden... Opnieuw Ann Van Elsen of Joyce De Troch? Eindelijk Véronique De Kock? Of werd het tv-talent Ann Lemmens?

Zelfs de naam van Wendy Van Wanten viel geregeld nadat de 60-jarige Patricia Paay in Nederland de cover van Playboy haalde. Maar deze babes zijn het dus zeker niet geworden. Playboy zocht en vond zijn talent bij jongerenzender GUNKtv.

De 27-jarige Jess Donckers werd dus het nieuwe Vlaamse Playboymodel. Donckers presenteert bij GUNKtv en is bovendien ook de vriendin van grote baas Frank Molnar. Eerder poseerde Donckers al bloot voor P-Magazine en Ché.

De Playboy met Jess Donckers lag in februari in de krantenwinkel.

In discotheek Carré in Willebroek werd het eerste Playboy-nummer in twee jaar voorgesteld met nog eens een Vlaamse schone naakt op de cover: fotomodel en GUNKtv-presentatrice Jess Donckers.

'Ik vind het vooral een hele eer dat ik twee jaar na Ann Van Elsen werd gevraagd om op de cover te staan', zegt Jess. 'Playboy is tenslotte een klasseblad waarmee het bijzonder professioneel werken is.'

De naakte Jess Donckers werd voor Playboy erg smaakvol in beeld gebracht door glamourfotograaf Frank De Mulder. Samen met Jess' vriend en GUNKtv-baas Frank Molnar, een kransje bekend volk en de onvermijdelijke Playboy-bunnies toastte hij op het februarinummer van het blootblad.

Op internet circuleerden al een tijdje andere namen van grote BV's als Karen Damen, Hanne Troonbeeckx, Lien van de Kelder, Marie Vinck, Veronique de Kock, Evy Gruyaert, Erika Van Tielen, Roos Van Acker, Sabine Hagedoren, Roxane Kalishoek en zelfs de blonde ex K3 zangeres Kathleen Aerts.

Wendy van Wanten zelfs bood zichzelf spontaan aan als naaktmodel.

Maar uiteindelijk sierde Jess Donckers de cover van Playboy.