woensdag 1 oktober 2014

Cilou Annys P-Magazine badpakkenspecial Miss België 2010 @ Vlaamse Madammen


Cilou Annys poseert op het strand van Oostende in bikini voor P-Magazine badpakkenspecial.

Thailand, Mauritius, Vietnam, Brazilië, Aruba.. Het is maar een greep uit de vele exotische bestemmingen van de badpakkenspecial van P-Magazine.

Heeft daar nu ook de crisis toegeslagen? Of is het schip van koers veranderd? Feit is dat dit jaar gekozen werd voor een sexy fotoshoot aan onze Belgische kust.

Er zijn de voorbije weken al heel wat Vlaamse schoonheden gepasseerd, zoals Belgische Babes Hanne Troonbeeckx, Gaëlle Garcia Diaz, Annelien Coorevits en Laure-Anne Tombeur, maar één beauty mochten we toch niet onopgemerkt voorbij laten gaan: huidig Miss België Cilou Annys. Zij werd geportretteerd in Oostende, de koningin der badsteden.

Cilou Annys: Geen Badpakken-special is compleet zonder Miss België.

P’s Badpakkenfeest 2010
Bij de jaarlijkse Badpakkenspecial hoort naar goede gewoonte ook een exclusief Badpakkenfeest. Dat was dit jaar niet anders. Afgelopen maandag stond dancing Carré volledig in het teken van mooie vrouwen en stevige dansmuziek. Uiteraard werden er dus heel wat foto’s getrokken.

Wie het feestje in Carré gisteren heeft meegemaakt, weet het al: het is weer tijd voor de Badpakken-special! Hanne Troonbeeckx mocht vorige week de aftrap geven van het seizoen 2010 met een bikini fotoshoot in De Panne.

Badpakken-special: Gaëlle & Laure-Anne in Nieuwpoort

Terwijl u in de P-magazine kan genieten van de Badpakken-special met Barbara Steeman, vindt u op P-magazine.be de fotoshoot van vorige week terug met Gaëlle Garcia Diaz en Laure-Anne Tombeur. Nieuwpoort zag er nog nooit zo verleidelijk uit!

Terwijl Miss België Cilou Annys deze week in P-magazine de koningin der badsteden extra glans geeft, vindt u op P-magazine.be de fotoshoot van vorige week: Annelien Coorevits in Blankenberge!

Terwijl u in de P-magazine van deze week kan genieten van de Badpakken-special met Gaëlle Garcia Diaz en Laure-Anne Tombeur, krijgt u hier op de website de fotoshoot met Kim Engelbosch van vorige week voorgeschoteld.

Miss België Cilou Annys als tennismeisje naar Miss Universe!

Regerend Miss België Cilou Annys heeft de jurken voorgesteld waarmee ze naar de Miss Universe-verkiezing in Las Vegas trekt. De opvallendste creatie is een heuse tennisjurk.

Het is namelijk zo dat elk jaar de kandidaten zich moeten kleden in een nationaal kostuum. Met de verwijzing naar de tennissport wordt automatisch de link gelegd naar de goede prestaties van Kim Clijsters en Justin Henin! Of Cilou de nieuwe Miss Universe wordt, weten we op 23 augustus!

Vorige week vond in Discotheek Carré in Willebroek het Badpakkenfeest 2010 van P Magazine plaats. We spotten er ook Cilou Annys en fotograaf Daniel Dedave die verantwoordelijk is voor de badpakkenspecial.

Een badpakkenspecial. Waarom? Omdat 2010 zonder twijfel het jaar van het badpak wordt! En niet zomaar een badpak: de badpakken krijgen meer stof tegenover de collecties uit het verleden, zij het vaak op totaal andere plaatsen dan we gewoon zijn.

Miss België stelt Niagara 2010 voor

Cilou Annys is het gezicht van de lente- en zomercollectie collectie van Niagara, Belgische strand- en badmode voor vrouwen en kinderen.

Niagara is gekend om zijn natuurlijke en strakke belijningen met een enigszins androgyn karakter en is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. De ontwerpen hebben een tijdloosheid doordat ze een sfeer ademen van vervlogen tijden terwijl ze op geraffineerde wijze originele en modieuze elementen bevatten.

De collectie wordt gekenmerkt door twee thema's. Enerzijds wordt er gewerkt met unieke prints uit de onderwaterwereld. Anderzijds is er het unikleur thema dat opgesmukt wordt met contrasterende stiksels en diverse riempjes die zowel zorgen voor een stoere look als een tijdloze klasse.

Club Brugge verwerkt momenteel zijn kater na het 1-0 verlies tegen KV Kortrijk. Zoom in tv meent de oorzaak te weten van de tegenvallende prestatie. Miss België Cilou Annys kwam tijdens de voorbereiding op het seizoen langs in de kleedkamer om er de nieuwe clubshirts te showen.

Blijkbaar werden de spelers daardoor iets te veel afgeleid. Benieuwd of ze zaterdag tegen Sint-Truiden wel hun aandacht op de tactische bespreking van trainer Koster kunnen houden.

Miss België Cilou Annys heeft de jurk voorgesteld waarmee ze naar de Miss Universe-verkiezing in Las Vegas trekt. Hij werd ontworpen door Nicky Vankets.

Elk jaar moeten de kandidates van Miss Universe in de show hun opwachting maken in een nationaal kostuum. Eerder koos ontwerper Nicky Vankets al voor een mossel en friet-outfit, nu verwijst hij met zijn creatie naar de grote tennistalenten van België.

De ontwerper stelde ook een avondjurk voor, die Cilou Annys zal dragen tijdens de prestigieuze verkiezing.

Miss België Cilou Annys barst in tranen uit tijdens 'MasterChef'

In de BV-kookwedstrijd ‘MasterChef’ nemen autopiloot Anthony Kumpen, musicalacteur David Davidse en Miss België Cilou Annys het vandaag tegen elkaar op. Cilou kijkt niet bepaald uit naar de uitzending. “Ik vrees een kleine afgang”, zucht ze.

Toen de chef-koks naar je toe kwamen, barstte je in tranen uit.

Cilou Annys: “Ik was enorm moe en had gewoon een zwak moment. Ik dacht dat ik zou meedoen aan een leuk en luchtig tv-programma met BV’s. Maar toen begon de oudste van de twee chefs (Stéphane Buyens, red.) op mijn kap te zitten à la Gordon Ramsay dat ik moest stoppen met wenen en zo. Ik vind dat je van iemand van negentien niet kunt verwachten dat ze kan koken als een masterchef."

Borsten voor borsten
Miss België Cilou Annys en haar voorgangsters Annelien Coorevits en Joke Van de Velde poseren voor een kalender ten voordele van Think Pink. Met hun borsten willen ze meehelpen aan de bewustwording rond borstkanker.

Cilou Annys showt
Miss België Cilou Annys showt de avondjurk en het wel heel klein uitgevallen nationaal kostuum, die Nicky Vankets voor haar ontwierp voor de Miss Universe-verkiezing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten