zaterdag 21 mei 2011

Lien Van de Kelder op de cover van mannenblad? @ Vlaamse Madammen


Cover fotoshoot in mannenblad wenkt voor Lien Van de Kelder!

Jarenlang was de Vlaamse actrice Lien Van De Kelder – beter bekend als Sofie uit de ‘één’-serie ‘Thuis’ – de vrouw die mannen natte dromen bezorgde en waarvan vele Vlaamse stoere binken hoopten, dat Lien ooit bloot zou poseren voor het glamourblad Pl@yboy.

Maar de Vlaamse zangeres met Spaanse roots Belle Perez (Neerpelt, 29 januari 1976), lijkt de actrice serieus bij te benen.

Op de Nederlandse website van Pl@yboy, wordt namelijk een peiling gehouden om aan de weet te komen, welke vrouw de lezers absoluut eens uit de kleren willen zien gaan.

Aangezien het om een Nederlandse website gaat, mag het geen verrassing heten dat Nederlandse vrouwen de rangschikking aanvoeren.

Van alle Vlaamse vrouwen moet Lien Van de Kelder (26) als eerste een aanbod krijgen voor een naaktreportage in het blootblad .

Dat blijkt uit een tussenstand op een website van Playboy , waar bezoekers bekende Nederlandse of Vlaamse vrouwen kunnen voordragen voor een sexy fotoshoot. De winnares van de verkiezing zal een aanbod krijgen om haar borsten naakt te tonen aan heel België en Nederland.

Belgische Babe Lien Van de Kelder won eerder al de categorie 'Wie zou u uit de kleren willen zien gaan?' in Humo 's Pop Poll.

Ook Véronique De Kock is voorgedragen, net als haar VT4-collega Hanne Troonbeeckx, Sabine Hagedoren, Belle Perez, Sophie Dewaele, Linda Mertens van Milk Inc en Andrea Croonenberghs.

Belgische schone Lien Van de Kelder ging ook al voor Vlaanderen vakantieland swingen op het ritme van de salsa in Cuba.

Nu gaat ze op zoek naar de andere troeven van Havana: rum, sigaren èn een stevige brok literatuur.

Havana is de hoofdstad van Cuba en staat niet alleen symbool voor de zwoele salsa.
Lien Van de Kelder proeft er van het goede leven en passeert langs oude gebouwen en monumenten.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen